Vi kommer alltid att skicka din order så snart som möjligt!
Packas och skickas normalt inom 1-3 dagar. Vid eventuell sjukdom eller semester kan det dröja längre.
Skickas med Postnord som vanligtvis levererar inom 1-3 dagar.


Exclusive nail couture är ett amerikanskt varumärke som säljer kvalitetsprodukter till bra priser. Våra produkter är avsedda för professionellt bruk till utbildade terapeuter, vi på Enailcouture Sverige rekommenderar därför alltid att du bör gå en yrkesutbildning för att hantera produkterna korrekt och vara medveten om riskerna vid användning av kemiska produkter. Du som använder produkterna utan lämplig utbildning gör det på egen risk.

Säkerhet;
Vid yrkesmässig användning kan du begära Msds av oss. Våra produkter följer gällande EU direktiv och kemikalieinspektionens direktiv, vi är kund hos Kemrisk som hanterar våra kemiska produkter och tillhörande Msds och deras översättning.

Avgift för outhämtat paket
Om du ej hämta ut paketet kommer du att få en faktura för icke uthämtat paket. Detta för att täcka våra fraktkostnader tur och retur, inklusive lagerhanteringskostnader. Vi följer upp sådana fakturor på sedvanligt sätt. Vid misstanke om bedrägeri kommer vi att göra en polisanmälan.
Nya beställningar vid ej betalade fakturor.
Om du ej betalat dina tidigare fakturor så förbihåller vi oss rätten att ej skicka ut nya beställningar förens fakturorna är betalda. Vid misstanke om bedrägeri kommer vi att göra en polisanmälan.

Köpvillkor
Köp
Köp av produkter hos Enailcouture innebär även godkännande av våra allmänna villkor. Vid beställning av produkter i webbshoppen föreligger bindande köpeavtal. Köpet är genomfört så snart som köpet bekräftas på skärmen. Beställningar ska endast göras via våran webshop, om du ej är elev/tidigare elev hos oss. Alla olagliga handlingar på webshopen kommer att polisanmälas.
Pris
Priserna är angivna i svenska kronor. Alla priser är inkl. moms.
Alla priser kan ändras. Alla priser, produkter och erbjudanden förbehåller sig Enailcouture rätten att göra justeringar på, på grund av förändrade marknadsförhållanden, produktavbrott, tillverkarens prisändringar, fel i annonser och andra förmildrande omständigheter.
Antar också att man behöver lägga till något sådant;
Villkor och villkor för försäljning
LÄS VÅRA VILLKOR
Betalning via Klarna: KLARNAS VILLKOR ”I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar här (öppnas i nytt fönster): Villkor Klarna Checkout. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Våra allmänna villkor.” nåt sånt?

Leverans & Fraktkostnad
Leveranstid inom Sverige 2-5 dagar. Kostnad 90 SEK. Fraktfritt över 2500 SEK inkl moms inom Sverige. Enailcouture ansvarar inte för förlust eller skada som uppstår vid frakt av transportören vald av Enailcouture, det skall rapporteras till transportören.
Bytesrätt
Bytesrätt gäller privatpersoner 14 dagar från köptillfället. Följande villkor gäller;
1. Varan är oanvänd och felfri.
2. Komplett originalförpackning återlämnas i sin helhet och oskadd.
3. Kvitto eller faktura finns och kan uppvisas.
4. Ange anledning till bytet och bifoga kvitto eller faktura.
5. När varan är returnerad gör vi en återbetalning till dig.

Ångerrätt
Ångerfristen för privatpersoner löper ut 14 dagar efter dag 1.
Vill du utöva ångerrätten ska du till näringsidkaren skicka ett klart och tydligt
meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet till vår epost.

Reklamationer
Vid felleverans kontakta oss inom 5 arbetsdagar efter att felet upptäckts och uppge vari felet består. Ersättning av ny vara sker kostnadsfritt för beställaren under förutsättning att den fortfarande är förpackad i obruten originalförpackning, är leveransförpackning skadad skall du ej öppna/ta emot den, utan reklamera den till transportföretaget.
Kundtjänst & Support
Vid beställning eller frågor gällande produkter eller utbildningar kontakta oss via e-post på info@enailcouture.se.
Detta försäljningsavtal är ett juridiskt avtal mellan kunden och Enailcouture.se
Kunden accepterar detta försäljningsavtal genom att köpa, beställa eller på annat sätt handla av oss.
Vid eventuella konflikter mellan de villkor som anges i din köporder och detta försäljningsavtal eller några villkor på vår faktura, godkänner du att bestämmelserna i detta försäljningsavtal och vår faktura ska styra ärendet.

Integritet
Om du är under 18 år får du bara använda webbplatsen med en förälder eller vårdnadshavare. Enailcouture förbehåller sig rätten att vägra service, ta bort eller redigera innehåll eller avboka beställningar. GDPR, Du har rätt att veta vilken information vi sparar. Vi kan komma att spara uppgifter som du lämnar hos oss, önskemål, vilket material vi provat, vilka kurser du deltagit i och om det är något vi behöver tänka på i beställningen för att du ska få bästa service. Du kan när som helst få dessa bortplockade och kan få veta vilken information vi har sparat. Vill du ta bort informationen så ska du maila till oss (info@enailcouture.se , märk mailet med; GDPR TA BORT”
Medan Enailcouture.se använder rimliga ansträngningar för att inkludera exakt och aktuell information på webbplatsen, ger Enailcouture.se inga garantier eller upplysningar om webbplatsens noggrannhet. Enailcouture.se påtar sig inget ansvar eller ansvar för eventuella fel eller utelämnanden i innehållet på webbplatsen.

Ansvarsbegränsning

Enailcouture.com kommer inte att vara ansvarig för förlust, förlust av affärsverksamhet eller andra följdskador, särskilda, indirekta eller personskador, även om du har råd om möjligheten för sådana skador, eller för något krav av någon tredje part, med undantag av vad som uttryckligen föreskrivs här. Enailcouture.se kommer inte att vara ansvarig för produkter eller tjänster som inte är tillgängliga för användning eller för förlust eller korrupta data eller programvara.

Order; Betalningsvillkor; Skatter

Fakturor skall betalas inom den tid som anges på fakturan, se förfallodatum på fakturan. Kunden går med på att betala ränta på alla förfallna belopp till högsta tillåtna ränta. Kunden ansvarar för att alla skatter som är förknippade med ordern följs enligt lag.

Viktig information om detta juridiska kontrakt

Du godkänner detta användaravtal och alla dess användarvillkor genom att besöka, bläddra, handla eller på annat sätt använda webbplatsen. Dessa villkor kan ändras utan föregående meddelande när som helst, till fördel för Enailcouture.s. Genom att besöka, bläddra, handla eller på annat sätt använda sajten efter att en ändring har publicerats på sajten accepterar kunden den ändringen.

Godkännande av kontraktsvillkor

Denna användaravtal och alla dess villkor är ett juridiskt avtal mellan dig och Enailcouture.se (Referenser till "dig" eller "din" ska relatera till en kund av Enailcouture.se eller annan part som besöker, bläddrar eller på annat sätt använder sajten ("kunden"), hänvisningar till "Enailcouture.se" ska relatera till Enailcouture.se.) Genom att besöka, bläddra, handla eller på annat sätt använda denna webbplats ("Site") , bekräftar du att du har läst, förstått och godkänner att vara bunden av denna användaravtal och överensstämmer med alla tillämpliga lagar och andra författningar, inklusive svenska lagar och regler. Om du inte godkänner detta användaravtal, kan det inte ändras av enailcouture.s, accepterar du inte avtalet använd inte den här sajten. Materialet som tillhandahålls på denna webbplats är skyddad enligt lag. Denna webbplats styrs och drivs av enailcouture.se från sina kontor i Sverige. Enailcouture.se är inte representerad att material på webbplatsen är lämpliga eller tillgängliga för användning på andra platser och tillgång till dem från områden där innehållet är olagligt är inte tillåtet. De som väljer att komma åt denna webbplats från andra platser gör det på eget initiativ och ansvarar för att de tillämpliga lokala lagarna följs.

Upphovsrätten i allt material som tillhandahålls på denna webbplats hålls av Enailcouture.se eller av den ursprungliga upphovsmannen av materialet. Utan vad som anges häri, får inget material kopieras, reproduceras, distribueras, publiceras, laddas ner, visas, publiceras eller överföras i någon form eller på något sätt, inklusive men inte begränsat till elektronisk, mekanisk, fotokopiering, inspelning eller annars, utan föregående skriftligt tillstånd från Enailcouture.se eller upphovsrättsinnehavaren. Tillstånd beviljas att visa, kopiera, distribuera och ladda ner materialet på denna webbplats för personlig, icke-kommersiell användning, förutsatt att du inte ändrar materialet och att du behåller all upphovsrätt och andra proprietära meddelanden som ingår i materialet. Denna behörighet upphör automatiskt om du bryter mot någon av dessa villkor. Vid uppsägning måste du omedelbart förstöra alla nedladdade eller tryckta material.

Copyright © 2019 enailcouture.se
Enailcouture.se, Nordengatan 1D 58277 Linköping, Östergötland, Sverige.
Välkommen att handla hos oss!

OBS! Förlängd leveranstid, pga COVID-19. Tack snälla för er förståelse 

Vad säger våra kunder?


"ShineE är världens bästa topcoat! Jag kommer aldrig köpa något annat. Det är superglansigt, hållbart och till och med doftar fantastiskt!"

- Monette Nickisch

"Happygel har allt, det är det bästa system jag har provat, den har fördelarna från gel och fördelarna från akryl och doftar underbart."

- Lilo Zeidlitz

"Vill du synas här?"

- Namn Namnsson

"Vad älskar du med våra produkter?"

- Namn Namnsson