Våra Utbildningar

NAGELTERAPEUT!

I kursen ingår; manikyr - filteknink - gelapplikation - ombré - borttagning - prepp - anatomi - ergonomi - hygien - service - sjukdomar och tillstånd och mycket mer!


Startkit ingår, med allt du behöver för att fullfölja kursen.

Kursen innefattar 135timmar inklusive praktik, var av 45timmar är praktik. Du behöver inga förkunskaper för att kunna deltaga i grundkursen, efter slutförd kurs och godkänt slutprov ingår certifikat.

LINKÖPING

Kursdatum DAGKURS
V. 5-7 2020

Måndag - Torsdag

10.00-18.00

Kursdatum KVÄLLSKURS
Våren 2020

Kursdatum Come on over Del 1

 


 

Hässleholm

Kursdatum DAGKURS
Kontaka Annika

Kursdatum KVÄLLSKURS
Kontaka Annika

Varannan vecka kväll + helg

Kursdatum Come on over Del 1
Kontaka Annika


Mer info Dagkurs

Skola 90h, måndag-torsdag 10.00-18.00 inkl Lunchrast.
Praktik 45h.
Slutprov - teoretiskt & praktiskt. Till ditt slutprov kommer du att behöva modell, behöver du hjälp att få tag i modell, informera i god tid så kan vi försöka att hjälpa dig.

Pris: 28 000 exkl. Moms
Startkit ingår


Mer info Kvällkurs

Skola 90h, 2 vardags-kvällar 17.15-21.15 i 4 veckor & 4:a helger.
Första helgen 10.00-19.00.
Resterande helger 10.00-18.00.
Praktik minimum 45h
Slutprov - teoretiskt & praktiskt. Till ditt slutprov kommer du att behöva modell, behöver du hjälp att få tag i modell, informera i god tid så kan vi försöka att hjälpa dig.

Pris: 28 000 exkl. Moms
Startkit ingår


Mer info Come on over kurs

För dig som redan är utbildad men vill gå en Come on over kurs med oss, du behöver ej kursen för att handla hos oss, men det rekommenderas.

Slutprov - teoretiskt & praktiskt.
Till ditt slutprov kommer du att behöva modell, behöver du hjälp att få tag i modell, informera i god tid så kan vi försöka att hjälpa dig.


Vanliga frågor

Vad kostar utbildningen och kan man delbetala? 28,000kr exkl moms. Vi anväder oss av Klarna som erbjuder olika alternativ.

Vad är moms? Mervärdesskatt, på 28,000kr exkl moms. Är det 7000kr moms. Totalbeloppet med skatt är då 35,000kr.

Hur lång är utbildningen? Beror på om det är dagtid, kvällstid och kan skiljas lite i olika städer. Man har dock ett helt år på sig att göra allting klart, alltså göra sin praktik och slutprover.

Vart gör man sin praktik? Den kan man göra hemma eller om man hittar en salong att vara på. Man tar före och efterbilder och skickar till skolan för bedömning där man får respons på vad som ser bra ut och vad som man behöver öva på för att bli en duktig nagelterapeut.

Är ni med i Seyf? Vår fransutbildning följer Seyfs riktlinjer för en kvalitativ utbildning, men vi är inte betalande medlemar i Seyf.

Är ni med i Sansa? Nej, vi följer till stor del Sansas kriterier för en Nagelterapeutsutbildning, men vi har valt att gå vår egen väg för att kunna erbjuda en modernare utbildning som bland annat innehåller OMBRE i grundkursen.

Kan man ha sin praktik på vår salong? Ja, på fredagar erbjuder vi våra elever från och med våren 2020 att göra elevbehandlingar hos oss. För er info angående detta, hör av dig till oss.


Vad säger våra tidigare elever

"Emelie får dig att känna dig trygg med att jobba med något du inte gjort innan så med hennes kunskap och med högt kvalitativa produkter kan inget gå fel!"

- Josefin Roos

"Om du gör det du älskar så behöver du inte arbeta en enda dag! Med Enailcouture blir allting enkelt och det är kvalitet före kvantitet , därför väljer jag exclusive nailcoture."

- Erika Carlman

”Tack vare den här utbildningen kan jag idag jobba med mitt drömjobb. Tack vare en lärare i klass för sig utvecklas jag ständigt och hon finns alltid nära till hands”

- Hanna Johansson Nilsson