enailcouture

Ta fram ditt bästa jag hos oss på Enailcouture!


Extra lyxigt

Unna dig en en modern, USA-inspirerad, förstklassig utbildning.
Trygga utbildningar och moderna behandlingar

Efter flera år i branschen och många inspirationsrika möten bestämde sig Emelie, Skönhetspalatsets grundare, att starta sitt helt egna nagelimperium. Vi jobbar med Exclusive Nail Couture som är ett varumärke och koncept skapat av den framgångsrika nagelterapeuten Max Estrada som även har utbildat Emelie. Vårt kurscenter riktar sig mot salonger och du hittar oss i helt nya lokaler där vi dessutom erbjuder en modern skönhetssalong precis intill. Är du sugen på en lyxig stund är du välkommen in, på salongen finns allt från nagelvård till fransförlängning.

”Vi erbjuder trygga kurser med fokus på rätt kunskap för att bli en framgångsrik nagelterapeut”

Vi har som ambition att göra det lätt för dig att bli en duktig nagelterapeut och tjäna pengar på din stora passion. Vår kursledare har både erfarenhet och diplomerad utbildning som lärare inom nagelvård. Vi erbjuder trygga kurser med fokus på rätt kunskap för att bli en framgångsrik nagelterapeut. När du går våra kurser ger vi dig enkla men effektiva redskap och bra produkter att jobba med, vilket skapar goda förutsättningar för en framgångsrik framtid inom branschen. 


Emelie Bohman

”Att jobba med naglar är det absolut bästa som finns, att träffa underbara kunder varje dag som ska bli vackra både till vardag, högtid och fest.”

År 2009 började Emelie sin första utbildning inom branschen där hon besitter kunskaper inom flera olika grenar bland annat, make-up, naglar, fransar, som har lett till många fler vidareutbildningar.
Nu, 10 år senare, har hon samlat på sig erfarenhet, kunskap från olika kurser och träffat många olika inspirationskällor i branschen. Nu har hon öppnat ett kurscenter i centrala Linköping i helt nya fräscha lokaler och dessutom precis intill en ny salong med naglar, fransförlängning, hårvård mm.

"Det ska bli så kul att få sprida min kunskap och säkerställa att mina elever kommer vara de skickligaste och kunnigaste, mina elever ska ha en stadig grund och tycka att det är roligt, att bli nagelterapeut hos oss är inte bara en dröm utan ett arbete, hos oss ska du känna dig trygg efter din utbildning, alla är välkomna till oss!"

”Detta är det jag brinner för att få göra människor glada genom att skapa vackra ting och att få mina elever att bli deras absolut bästa jag!”

 


Max Estrada

Exklusive nail couture’s internationella mästare, global utbildare, grundare av märket och VD för Enailcouture.

Född i skönhetsindustrin och med mer än 10 års kompetens och erfarenhet har Max Estrada alltid haft en stark tro på nagelutbildning och konstnärskap.

Max började exprimentera med sin mammas nagelprodukter i en mycket tidig ålder, han gick på sin första mässa redan vid 5 års ålder. Han började sin professionella karriär i sin familjs salong i Arizona. Inom det första året av Maxs karriär ville han växa större som nagelteknolog, så han bestämde sig för att gå med i sin första tävling, redan vid 16 års ålder. Max var självsäker i sitt arbete; han tävlade och placerades inom topp 10 för sin division och kategori. Fullt besluten var hans mål att förbättra sina färdigheter och erövra nagelvärlden!

Max har under den senaste tiden placerat sig i varje tävling, nu för tiden är han oftare dommare i tävlingar, han går in och fokuserar på ytterligare förbättra nagelform och utveckling av olika nageltekniker för att göra varje nagelstylists liv mycket enklare. Han tror att den bästa konkurrensen att vinna, är den med dig själv, att alltid sträva efter ditt personliga bästa.

Maxs ultimata dröm är att ha dem bästa produkterna och att erbjuda fulländade utbildningar för nagelindustrin. År 2014 uppfann och konstruerade Max sin egen produktlinje, med titeln Exclusive Nail Couture Professional, nationellt och globalt.

Max konkurrerar idag över hela världen. Han har en sann passion för sin konst och uttrycker sin kärlek till nagelindustrin genom varje nagel han gör. Max delar nu sin kunskap över hela världen. Att vara en trendsättare i branschen säger Max: “The nail industry is not about where it has been but where it’s going.”