Skönhetsskolan

Ta fram ditt bästa jag hos oss på Skönhetsskolan!


Extra lyxigt

Unna dig en en modern, förstklassig utbildning.
Trygga utbildningar och moderna behandlingar

Efter flera år i branschen och många inspirationsrika möten bestämde sig Emelie, Skönhetspalatsets grundare, att starta sitt helt egna nagelimperium. Vårt kurscenter riktar sig mot salonger och du hittar oss i helt nya lokaler där vi dessutom erbjuder en modern skönhetssalong precis intill, Skönhetspalatset. Är du sugen på en lyxig stund är du välkommen in, på salongen finns allt från nagelvård till fransförlängning.

”Vi erbjuder trygga kurser med fokus på rätt kunskap för att bli en framgångsrik nagelterapeut”

Vi har som ambition att göra det lätt för dig att bli en duktig nagelterapeut och tjäna pengar på din stora passion. Vår kursledare har både erfarenhet och diplomerad utbildning som lärare inom nagelvård. Vi erbjuder trygga kurser med fokus på rätt kunskap för att bli en framgångsrik nagelterapeut. När du går våra kurser ger vi dig enkla men effektiva redskap och bra produkter att jobba med, vilket skapar goda förutsättningar för en framgångsrik framtid inom branschen. 


Emelie Bohman

”Att jobba med naglar är det absolut bästa som finns, att träffa underbara kunder varje dag som ska bli vackra både till vardag, högtid och fest.”

År 2009 började Emelie sin första utbildning inom branschen där hon besitter kunskaper inom flera olika grenar bland annat, make-up, naglar, fransar, som har lett till många fler vidareutbildningar.
Nu, 10 år senare, har hon samlat på sig erfarenhet, kunskap från olika kurser och träffat många olika inspirationskällor i branschen. Nu har hon öppnat ett kurscenter i centrala Linköping i helt nya fräscha lokaler och dessutom precis intill en ny salong med naglar och fransförlängning.

"Det ska bli så kul att få sprida min kunskap och säkerställa att mina elever kommer vara de skickligaste och kunnigaste, mina elever ska ha en stadig grund och tycka att det är roligt, att bli nagelterapeut hos oss är inte bara en dröm utan ett arbete, hos oss ska du känna dig trygg efter din utbildning, alla är välkomna till oss!"

”Detta är det jag brinner för att få göra människor glada genom att skapa vackra ting och att få mina elever att bli deras absolut bästa jag!”